Om oss

Vi är ett profilföretag med många års erfarenhet av branschen. Christina Frii som har etablerat Pax Profilskaparna har bakgrund som marknadsföringsansvarig på Helly Hansen och har ansvarat för profileringen av ett antal av våra mest kända profiler i Sverige. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi sammarbetar med marknades bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Vill du trycka, brodera eller använda värmetransfer. Vi ger dig gärna tips och råd om vad som blir bäst för er. Har du en logga som du vill att vi ska kolla närmare på? Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.


Korta fakta

Bolagsnamn
Pax Profilskaparna
Org.nummer
5592987373
Telefonnummer
08-562 158 70
E-postadress
info@paxprofilskaparna.se